Barion Pixel
Gyomber-logo

Diffúzor 1. – a legfontosabb a minőség

Te ne kövesd el ezeket a hibákat, ha diffúzort vásárolsz!

Az első diffúzor a családban – megbízható eladó, kiváló minőség

Gyakran vásárolok hazai és külföldi webshopokból, a minőség mindig rendben volt. Így volt ez az első diffúzoromnál is, a későbbiekben azonban akadtak problémáim.

Sok évvel ezelőtt történt, hogy megismerkedhettem a növények valódi, tiszta, igazi illatával. A kis üvegcsék csak természetes összetevőket tartalmaztak, mindenféle mesterséges, hozzáadott anyag nélkül. Rövid időn belül diffúzor vásárláson gondolkodtam. Nézegettem színeket, formákat, de az áruk mindig elriasztott. Már akkor 20 ezer forintba került az a diffúzor, amit kinéztem magamnak. Aztán közeledett a karácsony és egy akció keretében némi kedvezménnyel megvásároltam az első készülékemet. Nagy örömmel használtam, hordoztam a lakás egyik helyiségéből a másikba, hogy mindenhol illatfelhőt varázsoljak. Mivel megbízható helyről vásároltam, a minőség nem volt kérdés.

Amikor egy már nem elég…

Egyre inkább úgy éreztem, hogy szükség lenne egy másik diffúzorra is. Ebben az időben fedeztem fel, hogy egyes távol keleti országokból az itthoni ár töredékéért tudok diffúzort rendelni. Gondoltam, teszek egy próbát. A diffúzor megérkezett, némi nehézség árán használni is tudtuk. És hogy mi volt ez a nehézség? A használati utasítás. Azzal alapvetően nem lett volna baj, hogy angolul íródott. De nem értettem. Hát, gondoltam, az én angolom már eléggé megkopott. De sajnos Luca sem értette, aki több évig élt és tanult külföldön, ahol angolul kommunikált. Ez azért már elgondolkodtatott a használati utasítás használhatóságát illetően. Mindegy, azért kikísérleteztük, hogy melyik gomb mire való, hogyan tudjuk használni a készüléket.

Én pedig olyan boldog voltam, hogy a közelgő mikulás alkalmából egyből 4 darabot rendeltem, ajándékként. Az ünnep közelgett, a csomagom csak nem érkezett meg. Nehogy ajándék nélkül maradjunk, gyorsan rendeltem egy hazai oldalról is 4 diffúzort. Kicsit drágábbért, de még mindig az első diffúzorom árának töredékéért. Ezek időben meg is érkeztek. Ugyan nem voltak olyan szépek, mint a webshop oldalán, de gondoltam, a célnak megfelelnek. Párologtatni lehet velük és nem maradunk ajándék nélkül. A használati utasítás a fentiekben írt színvonalával megegyező volt. De sebaj, már rutinosan kísérleteztünk. Aztán ebből a 4 diffúzorból egy sem érte meg a karácsonyt. Az egyiket el sem tudtuk indítani, a másik folyatta a vizet, a harmadik és a negyedik 2 hétig bírta. A webshop elérhetetlen…

Aztán január közepén megérkezett a távoli országból a diffúzor csomag. Nem is részletezem: nagyon gagyi kinézet, használati utasítás feledhető, néhány hetes élettartam, a reklamációt meg sem próbáltam.

Miért a minőség a legfontosabb szempont?

Az eset óta 5 év eltelt, az elsőnek vásárolt diffúzor a mai napig is rendben működik. Minden nap nagy örömmel használom, időnként kap egy kis karbantartást is.

És hogy mi a tanulsága a fenti történetnek? A legfontosabb szempont mindig a minőség. Lehet, hogy nem tudod megvenni azonnal, lehet, hogy Te is vársz egy akcióra. A lényeg, hogy olyan helyről vásárolj, ahonnan megérkezik a terméket, kapsz hozzá lehetőleg magyar nyelvű használati leírást, jótállást adnak a termékre.

A következő link segítségével meg tudod nézni aktuális diffúzor kínálatunkat, melyek megfelelnek a fenti követelményeknek. Így biztos lehetsz benne, hogy a diffúzorod hosszú ideig nap, mint nap csodás illattal ajándékoz meg, ezen túl támogatja a fizikai, szellemi és mentális egészséged megőrzését is.