Barion Pixel
Gyomber-logo

Miért szeretem a KRÉMES workshopokat?

A közelmúltban megkérdezte valaki tőlem, hogy mi az a tevékenység, amiről azt gondoltam, hogy vállalkozóként sosem fogom csinálni. Gondolkodás nélkül válaszoltam, hogy a KRÉMES workshopok. Amit nemhogy csinálok, hanem minden hónapnak az a fénypontja.

Aztán utólag gondolkodtam el azon, hogy miért is okoz ekkora örömet nekem a workshop.

Aki ismer, az tudja, hogy eléggé zárkózott, introvertált személyiség vagyok, nehezen nyílok meg más emberek előtt. Sosem tudtam elképzelni magamról, hogy 2 – 3 órán keresztül folyamatosan beszélek addig ismeretlen embereknek. Aztán a próba workshop és a későbbi rendezvények bebizonyították számomra, hogy mekkora flow élményt jelent egy – egy ilyen alkalom.

Összegyűjtöttem azt a 7 + 1 pontot, amit én szeretek legjobban a KRÉMES-ben:

kremes_furdoso
  • 🌻A KRÉMES workshopok sikerének alapja szerintem a jelentkezőkben rejlik, hiszen mindannyian nyitott, érdeklődő személyiségek. Nagy öröm számomra ennyi értékes embert megismerni.
  • 🌼Olyanok jelentkeznek a rendezvényekre, akik érdeklődnek a természetes kozmetikumok, gyógynövények, illóolajok iránt. Azt hiszem, erre a közös érdeklődési körre már könnyű építkezni!
  • 🌻Minden alkalom egyedi, megismételhetetlen. A rendezvényeknek nincs szoros forgatókönyve, mert azt mindig a résztvevők alakítják a kérdéseikkel, amikből én is rengeteget tanulok.
  • 🌼A résztvevők nyitottsága, kíváncsisága engem is folyamatosan inspirál a fejlődésben, minden alkalommal számtalan új ötleteket kapok.

  • 🌻Az események végén számtalan pozitív visszajelzést kapok a résztvevőktől: a mosoly az arcokon és az Emlékkönyvünkbe írt üzenetek nagyon értékesek számunkra.
  • 🌼Szerencsére kapok építő kritikákat, javaslatokat is, hiszen ez a további fejlődés alapja.
  • 🌻Hihetetlen öröm utólag visszahallani a szavaimat, mondataimat egy -egy résztvevőtől, mert ez azt jelenti számomra, hogy „átment” az üzenet. Ez persze egyben nagy felelősség is.
  • 🌼És a bónusz: csodásan együttműködünk, összedolgozunk Lucával, minden alkalom egy különleges anya – lánya program számunkra.

Eddig elképzelhetetlen volt számomra, hogy ennyi örömöt, energiát, szeretetet, pozitív visszajelzést kapok a résztvevőktől a KRÉMES workshop után. A 2 óra egy szempillantás alatt eltelik, de azt hiszem, hogy ilyen

❤csodálatos emberek,

❤varázslatos illatok,

❤minőségi alapanyagok,

❤finom tea

❤és tökéletes házigazdák mellett nincs is nehéz dolgom.

Remélem, hogy a résztvevők számára is annyira örömteli az esemény, mint nekem és még sokszor találkozunk, sok új csodálatos emberrel megismerkedünk.

Ha te is szeretnéd átélni a KRÉMES workshopok varázslatát, itt tudsz jelentkezni:

👉 https://gyomberbolt.hu/termekkategoria/kremes-workshop/

További híreket, információkat olvashatsz tőlünk közösségi felületeinken.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról.

👉 Hírlevél – Gyömbér Illatbolt (gyomberbolt.hu)

Szívből köszönjük, ha egy megosztással támogatod vállalkozói álmaink megvalósítását!