Barion Pixel
Gyomber-logo

KRÉMES – Az első natúr kozmetikum készítő workshop tapasztalatai

Miért válaszd a KRÉMES workshopot? Sokan keresik az egészségesebb, természetesebb alternatívákat a mindennapi életükben. Egyre többen érdeklődnek a natúr kozmetikumok iránt is, amelyekben nincsenek káros vegyi anyagok és figyelembe veszik a személyes igényeket és preferenciákat.

sheavaj

Ez a fokozott érdeklődés hívta életre a KRÉMES-t, ahol megmutatjuk az érdeklődőknek, hogyan lehet saját kezűleg natúr kozmetikumokat készíteni gyógynövények és illóolajok felhasználásával.

Próba KRÉMES

Október elején tartottunk egy próba műhelyt, hogy megtudjuk, képesek vagyunk-e másokkal együtt, nagy mennyiségben és idegen konyhában is elkészíteni az itthon működő recepteket.

A workshopra meghívtunk néhány barátot, akik szintén érdeklődnek a natúr kozmetikumok iránt, és szerettük volna megosztani velük a tapasztalatainkat és tanulni az ő visszajelzéseikből.

Hamar rájöttünk, hogy a nagyobb mennyiségű kozmetikumok elkészítése nem csak a pontos recepten és az alapanyagokon múlik, hanem a helyi körülményeken és a megfelelő eszközökön is. Néhány eszköz otthonmaradt, például olló és mérőpoharak, a precíziós mérleg pedig pont aznap este romlott el. Mégis együttműködésben sikerült megoldani ezeket a problémákat, és segítségünkre voltak a résztvevők is, akik idegen környezetben sem féltek kísérletezni és alkotni.

A workshop során, miközben közösen alkottunk és megosztottuk egymással az ötleteinket és tapasztalatainkat, folyamatosan tanultunk.

kremes_recept

A vendégeink visszajelzései is kiemelkedően értékesek voltak. A legtöbben megosztották velünk, hogy mennyire inspiráló és tanulságos volt számukra ez a közös alkotási élmény. Sokat tanultak a kozmetikumok összetevőiről és azok hatásairól, valamint arról, hogyan lehet személyre szabni a saját igényeikhez.

Mi magunk is nagyon jól éreztük magunkat a KRÉMES workshop során. Újra felfedeztük a közös alkotás örömét és azt a boldogságot, amit a természetes kozmetikumok készítése hozhat.

Folytatás

Ebben a kalandban való részvétel arra ösztönzött bennünket, hogy folytassuk a natúr kozmetikumok készítésének bemutatását. Úgy döntöttünk, hogy további workshopokat szervezünk, hogy másokkal is megosszuk a tudásunkat és a tapasztalatainkat. Szívesen várunk mindenkit, aki szeretne egy kis időt eltölteni velünk, és együtt alkotni valami különlegeset a természet ajándékaiból.

Következő workshopjaink alkalmával a kozmetikumkészítés egy újabb dimenziójába invitáljuk a résztvevőket. Megtanuljuk, hogyan alkalmazhatunk speciális természetes összetevőket és miként tehetjük egyedivé kozmetikumainkat.

kremes_naturkozmetikum

Szánj időt magadra, és csatlakozz hozzánk, hogy együtt fedezzük fel a természet erejét és kreativitásunk határait!

Részletes program és jelentkezési lehetőség a KRÉMES oldalon.

Köszönjük az Írisz Szalonirodának, hogy nagyszerű helyszínt biztosít a workshopnak.

Kísérd figyelemmel weboldalunkat, közösségi felületeinket, hogy ne maradj le az eseményekről!

Hasznos volt számodra a cikk? Mutasd meg ismerőseidnek is!

[wpdevart_like_box profile_id=”gyomberbolt” animation_efect=”none” show_border=”show” border_color=”#ffffff” stream=”hide” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” show_cover_photo=”show” locale=”en_US”]