Barion Pixel
Gyomber-logo

FŰSZER.ILLAT.ÉLMÉNY.

Gyere, és fedezd fel velünk a fűszerek és gyógynövények titkait! 

FŰSZER.ILLAT.ÉLMÉNY. – Egy napra elvonulunk egy Győrhöz közeli hangulatos vendégházba, ahol az udvaron végtelen nyugalmat árasztó öreg körtefa üdvözöl minket. 


A nap folyamán 5-6 ezerarcú gyógy- és fűszernövényt, illóolajat ismerünk meg és járunk alaposan körbe. 

jazmin tea

Üdvözlőitalként a belőlük készült teákkal várunk Benneteket, és megismerkedünk a gyógyhatásaikkal.

Aztán természetes illóolajokat illatolunk Szeibert Tímea fito- és aromaterapeuta vezetésével. Ő így vall erről:

„Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy bepillants az aromák lenyűgöző világába és megtapasztald, hogy milyen hatással vannak az életedre. A workshopon olyan témák kerülnek feldolgozásra, mint az illóolajok kiválasztása és alkalmazása, az érzelmi és fizikai jóllét támogatása, az egész testre és lélekre gyakorolt hatásuk. A találkozó remek alkalom arra, hogy kipróbáld az illóolajokat, feltedd a kérdéseidet és megismerkedj a mindennapi felhasználás lehetőségeivel.

Szeretnéd tudni, hogy készül egy illatos fürdősó és egy illóolajos testápoló?

A nap során közösen elkészítjük ezeket a finomságokat, amiket délután hazavihetsz, hogy még tovább élvezd az aromák illatát, kényeztető hatását. Megismered az összetevőket és azok bőrre gyakorolt jótékony hatását, megtanulod a két kozmetikum elkészítési módját és beszélünk tippekről, alternatív felhasználási lehetőségekről, lelőhelyekről is. majd mindenki elkészítheti a saját testápolóját és testradírját.” 

levendula_furdoso

 

Délben főzünk egy finom háromfogásos ebédet magunknak, a teljesértékű növényi táplálkozás elvei alapján. Az ősz gazdag termései mellé bevetjük a nap főszereplőit, amiket most fűszernövényként használunk, és az ízek harmóniájára helyezzük a hangsúlyt.

Ha az időjárás engedi, akkor a Rábca árterében elterülő réteken egy séta keretén belül természetes környezetükben is megnézzük az eddig gyomnak hitt, éppen megtalálható gyógynövényeket. 

A napot egy közös beszélgetéssel zárjuk.

A program időtartama: 9:00-17:00.


Ha valaki messzebbről érkezve péntek vagy akár szombat este a helyszínen aludna, arra is van lehetőség 3 különálló szobában. A szállás részleteit a Körtefás Vendégháznál Nyers Adriennel tudjátok egyeztetni.
 

HASZNOS TUDNIVALÓK:

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a Mákvirág Gasztroklub honlapján, a regisztráció mezőre kattintva. 

(Kattints a képre és máris a regisztrációnál találod magad!)

 

Várunk Téged sok szeretettel! 

Részvételi díj 29.000,- Ft/fő

Időpont:

2023.09.30. 09:00-17:00
FŰSZER.ILLAT.ÉLMÉNY.
Elvonulás a fűszerek és illóolajok varázslatos világába

10% EARLY BIRD KEDVEZMÉNY 2023.09.15.-ig!

Várunk Benneteket szeretettel!