Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Ünnep illóolajkeverék

Citrusos, fűszeres ünnepi illóolajkeverék. Segítségével ünneppé varázsolhatod minden napodat.

Kiszerelés: 10 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

4.090 Ft

Leírás

Az Ünnep illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik meg akarják élni az ünnepi pillanatokat.

Az illóolaj keverékben található atlasz cédrus, ciprus, ceyloni fahéj és szegfűszeg tökéletes kombinációjával melegséggel tölti meg a teret. A jázmin és a bergamott gyönyörű párosa nyitottsággal öltözteti fel az ünnepeket.

„Az ünnepek életünk legfontosabb eseményei, amelyek nem csak a magunk, de a saját közösségünk fontos építő elemeit és megtartó pilléreit adják. Ezekhez az alkalmakhoz alkottam az illatot. A benne lévő cédrus az Isteni megtartó erőt, a mirtusz a nyitottságot és a tisztaságot, a babér a bölcsességet, a nárd a szakralitást, a jázmin a női befogadó energiát és a fahéj, kardamom pedig az élethez és az ünnepekhez szükséges könnyed jelenlétet szimbolizálja. Legyen áldott az ünneped!” Feller Adrienne Közkedvelt Farsang illóolajkeverékünk új pompában ragyogja be az ünnepi pillanatokat!

100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz.

Alkalmazás: Cseppents 8-10 csepp Ünnep illóolajkeveréket a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

TIPP: Készíts az illóolajkeverék felhasználásával illatos fürdőt. 2 evőkanál tejszínbe keverj el 8 – 10 csepp illóolaj keveréket, majd add a fürdővízhez és pihenj legalább fél órát a kádban. Az aromafürdő csodásan ellazít, a bőrödnek pedig egzotikus, pezsdítő illata lesz. Utána ne felejtsd el hidratálni a bőrödet a Sárgabarackmag olajjal.

Figyelmeztetés: Három éves kor alatt ne használd. Az Ünnep illóolajkeverék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Bőrrel érintkezve az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység és allergia esetén használata nem ajánlott.