Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Akció!

Táltos Paripa masszázsolaj

Immunerősítő masszázsolaj gyerekeknek, fél éves kortól.

Kiszerelés: 100 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

4.464 Ft

Készleten

Leírás

A Táltos paripa masszázsolaj egyedi növényi összetevőinek és a hidegen sajtolt olajoknak köszönhetően stimulálja a bőrsejteket és védi a bőrt, továbbá hozzájárul a bőrfunkciók optimális működéséhez. A bőr szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, sokszor jelezheti annak normálistól eltérő, csökkent működését.

A Táltos paripa masszázsolaj már féléves kortól alkalmazható, és nem csak az esti ellazulásban segít, hanem az immunrendszert is erősíti. A masszázsolajat leginkább az esti fürdés utáni masszázshoz ajánljuk. A finom érintés, simogatás ellazítja a kicsiket, és egy kis beszélgetésre, mesélésre is alkalmat ad. 

Fiatalabb gyermekeknek válaszd a Bébi vagy a Baba masszázsolajat.

Alkalmazása: Fürdés után gyöngéd mozdulatokkal masszírozd meg a gyermeket tetőtől talpig

„Mindenkinek jár egy kis cirógatás

Tudod nekem a vesszőparipám a masszázs, az érintés. Azzal mindent helyre lehet tenni. Nem kell hozzá tudás, pusztán a kezed, amit türelemmel és szeretettel töltesz fel.

Használd hozzá a Táltos paripa masszázsolajat és fürdés után kend be a gyermek egész testét, gyöngéd mozdulatokkal masszírozd át vele. A figyelmed legyen csak rajta, ne kalandozzon máshova. Nem az idő hossza számít ilyenkor, sokkal inkább az időbe tett figyelem. A Táltos paripa olajkeverékben lévő illóolajok örömre hangolnak és erősítik az immunrendszert.”

forrás: Aromareneszánsz blog – Feller Adrienne

Főbb összetevők:

napraforgómag olaj, körömvirág macerátum, citromhéj, édesnarancshéj, rózsafa, vietnámi eukaliptusz, levendula super, mirha

heliantus annus, calendula off., citrus limonum, citrus sinensis, aniba rosaedora, eucalyptus citriodora, lavandula super, comiphora molmol.