Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Akció!

Prána olajkeverék

Prána olajkeverék jógához, meditáláshoz, elmélyüléshez. Csak görgesd végig a tenyeredben és szívd be mélyen a csodás illatot.

Kiszerelés: 10 ml

Közeli lejárat: 2024. március

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

4.644 Ft

Készleten

Leírás

A Prána olajkeverék a mélységeid csendjébe hív, a labdánum, a tömjén, a nárd hármas egysége a lámpás.
Meditációhoz ajánljuk, segítségével a belső csendedbe indulhatsz el, a felismerés felé, hogy micsoda kincs van Benned.

Alkalmazása
Görgess a tenyeredbe a PRÁNA olajkeverékből és lélegezd be mélyen az illatot. Hagyd, hogy magával vigyen a balzsamos, lelket simogató, ajtót nyitó illatörvény.

Főbb hatóanyagai
benzoé, tömjén, balzsamos szuhar, nárd, himalája-i cédrus

A Prána olajkeverék várandósság és szoptatás ideje alatt is alkalmazható.

„Ép testben ép lélek! Ha eddig csak fontolgattad, hogy kipróbálsz egy új mozgásformát, Feller Adrienne sorai után reméljük a jóga mellett teszed le a voksod: „A jóga meggyőzött arról, hogy a fizikai testem milyen erős kölcsönhatásban van a lelkemmel. Hogy a testemben lévő merevség feloldása a lelkemben is változást hoz. A gyakorlások közben szembesültem azzal a ténnyel is, hogy milyen nehezemre esik koncentrálni és szívósságra, összpontosításra tehetek szert azzal, hogy kitartom a különböző pózokat, úgy, hogy közben a testem minden pontjára koncentrálok. A jógának köszönhetően elkezdtem tisztelni a testem és rájöttem, hogy a fizikai egyensúly fejlesztése egyenes arányban van a lelki egyensúllyal. A jóga kiegyensúlyozottá és stabillá tett. Amióta jógázom, sokkal összeszedettebb lettem, sokkal kitartóbb és ami nagyon fontos, a konfliktushelyzeteket is sokkal jobban tudom kezelni. Egyszerűen megváltozott a látásmódom. Nagyon sok régi sémámtól tudtam a jóga által megszabadulni.”
Segítőid pedig legyenek a jógaolajaink, melyek önmagukban is megállják a helyüket, de egy-egy akkordként összehangolva életre hívnak egy olyan varázslatos illatkompozíciót, mely által új utak nyílhatnak meg a mozgás szeretete és önmagad felé.”