Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Öröm illóolaj keverék

Örömöt adó, gyömbéres illóolajkeverék, mely átmelegíti szívedet – lelkedet.

 

Kiszerelés: 10 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

6.440 Ft

Készleten

Leírás

Az Öröm illóolaj keverék azoknak ajánlott, akik nyitottak az öröm érzésének befogadására. 

Olvasd el Feller Adrienne írását az Öröm illóolaj keverékről:

„Ez az illatkeverék megerősíti benned az érzést, hogy az örömre hangolódni belső döntés kérdése. A benne lévő illatok pont ebben segítenek. A gyömbér a stabilitást, az oszmantusz és a balzsamos szuhar pedig a belső békét és a biztonság érzetét adja meg,  ami szükséges az élethez, hogy erővel légy jelen. A narancs és a vanília gyönyörű összefonódása pedig a benned lévő Fény erejére emlékeztet. Arra a tiszta, belső Fényre, ami mindannyiunkban ott van és csak arra vár, hogy utat engedj neki.

Hogyan használhatod ezt az illatot?

  • Tedd a fürdővizedbe – 10 cseppet két evőkanál sóra helyezz, merülj bele a só valamint az illat elegyébe és csak lélegezz, lassan és befelé figyelve. Ott van benned az öröm, mert Te magad vagy az öröm.
  • Cseppents 8-10 cseppet a diffúzorba és hagyd, hogy a tér magába fogadja az illatot, hogy mindenhol ott legyen az örömre hívás az életedben. Egyszerűen csak azért, mert az öröm kell, hogy velünk legyen!
  • Cseppent 1 cseppet a tenyeredbe és onnan lélegezd be. Mélyen és figyelve a lélegzet útját. Érezd, ahogy betölti a lelked. Ahogy magadban kibontod az öröm érzését, így leszel Te mások öröme.”

Forrás: Örülj, szeress és ünnepelj! – Aromareneszánsz (blog.hu)

Összetevők: Zingiber Officinale Root Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Schinus Molle Oil, Cistus Ladaniferus Resin, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract, Osmanthus Fragrans Extract

A termékben található illóolajok: gyömbér, édesnarancs héj, perui borsfa, balzsamos szuhar, jázmin, vanília, tonkabab, osmantus

Ellenjavallat: Nincs

TIPP

Készíts illóolajos fürdőt az Öröm illóolaj keverék felhasználásával és kortyolj el egy csésze gyógynövényes teát, míg a kádban pihensz.

Figyelmeztetés: A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.