Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Örökzöld illóolaj keverék

Az erdei séták csendjét, nyugalmát, békességét idézi meg az illóolajkeverék. Kiváló légfrissítő és fertőtlenítő hatású, fás, zöld illatú csoda egy kis üvegcsébe töltve.

Kiszerelés: 30 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

5.690 Ft

Készleten

Leírás

Az Örökzöld illóolaj keverék azoknak javasolt, akik az otthonukba szeretnék hívni a fenyőerdő szabadságérzetét, lelket felszabadító erejét. A szibériai fenyő hittel és erővel tölti meg a lelket. Az atlasz cédrus feloldja az összes visszatartó erőt és kitárja a lélek kapuit az új megoldások felé. Fizikai szinten ez a keverék kiváló légfrissítő és fertőtlenítő is egyben.

Olvasd el Tobai Ágota csodálatos írását a fenyőről:

„Gyantás, friss illatát oly intenzíven ontja, hogy illatos aromájában hallani vélem az erdő sóhaját. Végtelenül megnyugtató és csodás illat ez, erdei séták csendje érkezik vele. Mert a fenyő a béke illata. A belső béke, az áhítat, a tisztaság, és a szabadság üzenetét hordozza. A fenyőillat – legyen bármilyen fajta fenyő – arra késztet minket, hogy nagyot lélegezzünk. Újra és újra, egyre mélyebben magunkhoz véve e csodás aromát, a gondolatok kitisztulnak, és az aggodalmaskodás hullámai elülnek. A bizalom és a biztonság stabil energiái áramlani kezdenek az energiapályákon, és a tüdő meridián tisztulni kezd. A fenyő illata felszabadít, és a zárt életből, a nyílt, szabad létezésbe vezet.”

forrás: Aromareneszánsz blog

Alkalmazása: Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

TIPP: Fokozd az Örökzöld illóolaj keverék hatását egy csésze Zöldike tea elfogyasztásával.

Ellenjavallat: 1 éves kor alatt közvetlen gyerekszobai alkalmazását nem javasoljuk.

Összetevők: Abies Sibirica Needle Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Copaifera Officinalis Oil, Picea Mariana Leaf Oil, Citrus Paradisi Peel Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Mentha Piperita Oil, Juniperus Communis Wood Oil, Pinus Sylvestris Oil

Az Örökzöld illóolajkeverékben található illóolajok: szibériai jegenyefenyő, Atlasz-cédrus, copaiba balzsam, kanadai feketefenyő, grapefruit héj, édesnarancs héj, borsmenta, közönséges boróka, erdeifenyő

Figyelmeztetés: Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.