Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Akció!

Napüdvözlet olajkeverék

A Napüdvözlet olajkeverék a flow élményét adja, ráhangol a mozgásra, segíti az ászanák energikus és rugalmas gyakorlását.

Kiszerelés: 10 ml

Közeli lejárat: 2024. január

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

4.164 Ft

Készleten

Leírás

A Napüdvözlet olajkeverék meghívja a felkelő nap örömét a szicíliai citrusok és az elefántcsontparti gyömbér összefonódásával. A flow élményét adja, a mozgásra való ráhangolódást. Ez a különleges olajkeverék segíti az ászanák energikus és rugalmas gyakorlását.

Alkalmazása
Görgess a tenyeredbe a Napüdvözlet olajkeverékből és lélegezd be mélyen az illatot. Indulhat a jóga, indulhat az áramlás.
Várandósság és szoptatás ideje alatt is alkalmazható.

Főbb hatóanyagai
édesnarancs, himalája-i cédrus, pacsuli, elefántcsontparti gyömbér

Ellenjavallat

  • 6 év alatti gyerekek számára nem ajánlott.
  • Fényérzékenységet okozhat! A használatot követő 6 órán át ne tedd ki bőrödet napsugárzásnak vagy szoláriumnak.
“Ép testben ép lélek! Ha eddig csak fontolgattad, hogy kipróbálsz egy új mozgásformát, Feller Adrienne sorai után reméljük a jóga mellett teszed le a voksod: “A jóga meggyőzött arról, hogy a fizikai testem milyen erős kölcsönhatásban van a lelkemmel. Hogy a testemben lévő merevség feloldása a lelkemben is változást hoz. A gyakorlások közben szembesültem azzal a ténnyel is, hogy milyen nehezemre esik koncentrálni és szívósságra, összpontosításra tehetek szert azzal, hogy kitartom a különböző pózokat, úgy, hogy közben a testem minden pontjára koncentrálok. A jógának köszönhetően elkezdtem tisztelni a testem és rájöttem, hogy a fizikai egyensúly fejlesztése egyenes arányban van a lelki egyensúllyal. A jóga kiegyensúlyozottá és stabillá tett. Amióta jógázom, sokkal összeszedettebb lettem, sokkal kitartóbb és ami nagyon fontos, a konfliktushelyzeteket is sokkal jobban tudom kezelni. Egyszerűen megváltozott a látásmódom. Nagyon sok régi sémámtól tudtam a jóga által megszabadulni.”
Segítőid pedig legyenek a jógaolajaink, melyek önmagukban is megállják a helyüket, de egy-egy akkordként összehangolva életre hívnak egy olyan varázslatos illatkompozíciót, mely által új utak nyílhatnak meg a mozgás szeretete és önmagad felé.”