Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Akció!

Namasté olajkeverék

A Namasté olajkeveréket a jógázás lezárásához ajánljuk. A benne található illóolajok a hála és az öröm érzését segítik kibontani a lelkedben,

Kiszerelés: 10 ml

Lejárat: 2024. április

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

4.464 Ft

Készleten

Leírás

A Namasté olajkeverék tartalmazza a játékos narancsot, a szeretetre tanító rózsát, a szelídséget ajándékozó nerolit és az életigenlést megjelenítő borsmentát. – Ők együtt a hála és az öröm érzését segítik kibontani a lelkedben, a jógázás lezárásához ajánljuk.

Alkalmazása
Görgess a tenyeredbe a NAMASTÉ olajkeverékből és lélegezd be mélyen az illatot. Hagyd, hogy szétáradjon benned az élet energiája!
Várandósság és szoptatás ideje alatt is alkalmazható.

Főbb hatóanyagai
narancsvirág, damaszkuszi rózsa, édesnarancs, kardamom

Ellenjavallat
Fényérzékenységet okozhat! A használatot követő 24 órán át ne tedd ki bőrödet napsugárzásnak vagy szoláriumnak.

„Ép testben ép lélek! Ha eddig csak fontolgattad, hogy kipróbálsz egy új mozgásformát, Feller Adrienne sorai után reméljük a jóga mellett teszed le a voksod: „A jóga meggyőzött arról, hogy a fizikai testem milyen erős kölcsönhatásban van a lelkemmel. Hogy a testemben lévő merevség feloldása a lelkemben is változást hoz. A gyakorlások közben szembesültem azzal a ténnyel is, hogy milyen nehezemre esik koncentrálni és szívósságra, összpontosításra tehetek szert azzal, hogy kitartom a különböző pózokat, úgy, hogy közben a testem minden pontjára koncentrálok. A jógának köszönhetően elkezdtem tisztelni a testem és rájöttem, hogy a fizikai egyensúly fejlesztése egyenes arányban van a lelki egyensúllyal. A jóga kiegyensúlyozottá és stabillá tett. Amióta jógázom, sokkal összeszedettebb lettem, sokkal kitartóbb és ami nagyon fontos, a konfliktushelyzeteket is sokkal jobban tudom kezelni. Egyszerűen megváltozott a látásmódom. Nagyon sok régi sémámtól tudtam a jóga által megszabadulni.”
Segítőid pedig legyenek a jógaolajaink, melyek önmagukban is megállják a helyüket, de egy-egy akkordként összehangolva életre hívnak egy olyan varázslatos illatkompozíciót, mely által új utak nyílhatnak meg a mozgás szeretete és önmagad felé.”