Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Mindentudó illóolaj keverék

Légfertőtlenítő hatású és koncentrációt elősegítő illóolajkeverék.

A Mindentudó illóolaj keverék azoknak ajánlott, akik szeretnék a teret frissé és üdévé varázsolni, egyúttal elősegíteni a koncentrációt a tanulás során a gyerekeknek vagy a szellemi munka közben a felnőtteknek.

Kiszerelés: 30 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

5.690 Ft

Készleten

Leírás

A Mindentudó illóolaj keverék alapja a szicíliai citrom, ami friss atmoszférát és közösséget teremt, védelmet ad minden kórokozóval szemben. Az eukaliptusz nyitottá és kíváncsivá tesz. A nemes babér bátorságot ad, megkönnyíti a kommunikációt. Van benne kanadai csapfenyő, ami növeli az önbizalmat, átsegít az élet adta nehézségeken. Az olajkeverék tartalmazza a békét és harmóniát teremtő orvosi levendulát. A kerti rozmaring az emlékezést erősíti, a damaszkuszi rózsa pedig a szeretet energiáját csókolja bele minden üvegcsébe.

A Mindentudó illóolaj keverék gyerekeknek, leginkább iskolásoknak született. Olyan kompozíciót szerettünk volna alkotni, amiért rajonganak az emberek (szülők, tanítók és gyerekek egyaránt), hogy könnyedén meghívást kapjon minden osztályterembe. Olyan csodát, ami erősíti szemünk fényeit, segíti az egészséges növekedésüket, frissíti a teret és megállítja a fertőzések tovább terjedését.

A Mindentudó illóolaj keverék összetevői: Citrus Limon Peel Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Eucalyptus Radiata Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Laurus Nobilis Leaf Oil, Tsuga Canadensis Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract

A termékben található illóolajok: citromhéj, édesnarancs héj, eukaliptusz radiata, orvosi levendula, babér, kanadai csapfenyő, damaszkuszi rózsa, rozmaring, indiai lótuszvirág

Alkalmazás: Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Kenjük a gyerekek tenyerébe nap elején és mielőtt megszagolják, mondják ki hangosan, hogy „bátor vagyok, bízom magamban, szeretem magam”. Ezután lélegezzék be az illatot lassan, mélyen. Ezt ismételjétek meg minden nap egy héten át, közben már párologhat (4-8 csepp, tér nagyságától függően, párologtatóba, diffúzorba téve) az osztályteremben is. Ezzel a kis rituáléval beprogramozzuk az illatot és egy idő után az illat érzékelésével már a gyerekben ezek az érzések jelennek meg.

Ellenjavallat: nincs

TIPP

Az illóolaj keverék hatását tovább fokozhatjuk, ha a munka során elfogyasztunk egy csésze Nap gyógytea keveréket vagy Vitalitás illóolajos teakeveréket.