Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Meditáció illóolaj keverék

A Meditáció illóolaj keverék mélységek ajtajait nyitja meg bennünk a balzsamos és mély illatával, ugyanakkor a citrusos felütése a boldogság felé fordítja a lelkünket.

Kiszerelés: 30 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

6.890 Ft

Készleten

Leírás

A Meditáció illóolaj keverék tartalmaz többek között tömjént, balzsamos szuhart és elemit, melyek segítik a belső béke megteremtését környezetünkben és saját magunkban.

Az illóolaj keveréket azoknak ajánljuk, akinek fontos a napi csend megélése.

Összetevők: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Citrus Aurantifolia Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Boswellia Carterii Gum Oil, Cinnamomum Cassia Oil, Cistus Ladaniferus Resin, Canarium Luzonicum Gum Oil, Nardostachys Jatamansi Oil

A termékben található illóolajok: édesnarancs héj, keserűnarancs, bergamott, tömjén, fahéj, balzsamos szuhar, elemi, nárd

Alkalmazása: Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Ellenjavallat: Gyerekszobába nem ajánljuk 3 éves kor alatt a termék használatát.

Figyelmeztetés: A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

TIPP: A Meditáció illóolaj keverék kiváló kiegészítője a jóga olajkeverékeknek. Illatosítsd a teret a diffúzorba vagy aromamécsesbe cseppentett néhány csepp Meditáció illóolaj keverékkel, majd használd a Prana, a Napüdvözlet, a Hajlékonyság vagy a Namaste jóga olajkeveréket a bőrödön. A lecsendesedéshez egy csésze Zen tea is a segítségedre lehet.

Az illóolajok biztonságos használatára vonatkozó javaslatokat, felhasználási ötleteket találsz blogbejegyzésünkben.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.