Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

KRÉMES elvonulás – a Te igényeid szerint összeállítva

Tedd felejthetetlenné Önmagadnak és a részvevőknek is a következő táborodat! Alkossátok meg együtt illatos, kényeztető natúr kozmetikumaitokat.

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

Leírás

Szoktál elvonulás t szervezni? Szeretnéd színesíteni, izgalmasabbá tenni jelenlegi programodat? Érdekelnek a természetes kozmetikumok, gyógynövények és illóolajok? Néhány órára Te is kikapcsolódnál a saját táborodban?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor szívből ajánljuk neked a KRÉMES-t, ahol néhány órában a résztvevőkkel közösen elkészítjük saját natúr kencéiket.

Két megvalósítási lehetőséget is kínálunk Neked:

  • szívesen csatlakozunk személyesen a programhoz néhány órára vagy
  • készítünk egy KRÉMES dobozt, amiben (szinte) minden szükséges eszköz, alapanyag, részletes leírás megtalálható, amikből aztán önállóan megalkothatjátok csodálatos kencéiteket.

Részletes tájékoztatónkat az info@gyomberbolt.hu e-mail címen tudod igényelni, utána pedig telefonon egyeztetünk a részletekről.

A program időigénye legalább 2 óra, de akár egész napos rendezvényt is választhattok. Az ár meghatározása minden esetben az egyedi igények figyelembevételével történik.

Tedd felejthetetlenné Önmagadnak és a részvevőknek is a következő táborodat! Sok szeretettel várjuk a jelentkezésedet.

A KRÉMES workshopokról a következő oldalon találsz részletesebb leírást: Krémes – Gyömbér Illatbolt (gyomberbolt.hu)