Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

KRÉMES bérlet 2 áráért 3 rendezvény

Nem tudod, hogy melyik workshopot válaszd? Szíved szerint az összesen részt vennél? Szeretnél minél több információt megtudni az illóolajok, növényi olajok, gyógynövények felhasználási lehetőségeiről?

Vásárolj kedvezményes áron KRÉMES bérletet! 2 foglalkozás áráért 3 eseményen vehetsz részt!

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

29.980 Ft

Leírás

Vásárolj bérletet, mert így 2 workshop áráért 3 foglalkozáson vehetsz részt. A bérlet a vásárlástól számított 1 évig felhasználható.

Vagy hívd el a barátnőidet is és hárman jöhettek két belépővel! Csábító ajánlat, ugye?

A bérlet megvásárlása után nincs más teendőd, mint figyelni weboldalunkon és közösségi felületeinken az események kiírását, majd pedig részvételi szándékodat egy e-mail küldésével jelezheted felénk.

A 3 foglalkozás után már Te is igazi szakértőjévé válsz a natúr kozmetikumok készítésének, a gyógynövények és illóolajok felhasználási lehetőségeinek.

A foglalkozásokon természetes összetevőkből, növényi olajokból, gyógynövényekből és illóolajokból készítünk natúr kozmetikumokat, amiket minden alkalommal hazavihetsz.

Helyszín: Írisz Szaloniroda  (9023 Győr, Corvin utca 21.)

További részleteket találsz a következő oldalon:

Krémes – Gyömbér Illatbolt (gyomberbolt.hu)