Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Immunarom illóolaj keverék

Az Immunarom illóolaj keverék kiváló Immunerősítő, fertőtlenítő.

Az illóolaj keverék a maga fás, fűszeres és citrusosan balzsamos illatával egy meleg burkot von a térbe

Kiszerelés: 30 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

5.690 Ft

Leírás

Az Immunarom illóolaj keverék összetevői, a balzsamos szuhar, a görcsöket feloldó dél-amerikai sárga fenyő és a lelket felszabadító niauli a szabad légzésre, a teljes jelenlétre hív el. Üde és egyben erősítő illata karakteres, befogadó érzést ad a térnek. A benne lévő illóolajok kiválóan fertőtlenítik, tisztítják a teret és növelik a test és lélek ellenállóképességét.

Összetevők: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Eucalyptus Radiata Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Pinus Sylvestris Oil, Pinus Pinaster Twig Leaf Oil, Cinnamosma Fragrans Oil, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Melaleuca Quinquenervia Oil, Cistus Ladaniferus Resin, Pinus Ponderosa Oil

A termékben található illóolajok: édesnarancs héj, eukaliptusz radiata, teafa, erdei fenyő, saro, madagaszkári kámforfa, niaouli, balzsamos szuhar, dél-amerikai sárgafenyő

Alkalmazása: Cseppents 4-8 csepp Immunarom illóolaj keveréket a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Ellenjavallat: Nincs. Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

TIPP: Az Immunarom illóolaj keverék tovább fokozza a szauna immunerősítő hatását. Cseppents 5 – 6 csepp illóolajat a vízzel teli vödörbe és onnan merd a szaunakőre. Ha a szaunában nem lehet illóolajat használni, akkor a szaunalepedődre tegyél 1 -2 cseppet. Használhatod testolajként vagy illatos fürdőként is. Erre vonatkozó javaslatokat, ötleteket olvashatsz blogbejegyzésünkben.

Figyelmeztetés: A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában. 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.