Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Akció!

Hajlékonyság olajkeverék

A Hajlékonyság olajkeverék kiváló saját testsúlyos edzésformákhoz, hogy a test és az izomzat bemelegítését elősegítse.

Kiszerelés: 10 ml

Közeli lejárat: 2024. február

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

3.396 Ft

Készleten

Leírás

A Hajlékonyság olajkeverékbe beletettük a cédrus rendíthetetlen erejét, a ceyloni fahéj tüzét, a rozmaring kitartását és a tömjén kiegyensúlyozó harmóniáját. Saját testsúlyos edzésformákhoz ajánljuk (jóga, pilates, gerinctorna, bodyart, stretching stb.), hogy a test és az izomzat bemelegítését elősegítse.

Alkalmazása
Sportolás előtt görgesd át a bemelegítést igénylő területet, hogy felkészítsd a tested a mozgás örömére.
Várandósság és szoptatás ideje alatt is alkalmazható.

Főbb hatóanyagai
rozmaring, boróka, orvosi levendula, nárd, ceyloni fahéj

Ellenjavallat
6 év alatti gyerekek számára nem ajánlott. Kismama keresztcsontra ne kenje!

“Ép testben ép lélek! Ha eddig csak fontolgattad, hogy kipróbálsz egy új mozgásformát, Feller Adrienne sorai után reméljük a jóga mellett teszed le a voksod: “A jóga meggyőzött arról, hogy a fizikai testem milyen erős kölcsönhatásban van a lelkemmel. Hogy a testemben lévő merevség feloldása a lelkemben is változást hoz. A gyakorlások közben szembesültem azzal a ténnyel is, hogy milyen nehezemre esik koncentrálni és szívósságra, összpontosításra tehetek szert azzal, hogy kitartom a különböző pózokat, úgy, hogy közben a testem minden pontjára koncentrálok. A jógának köszönhetően elkezdtem tisztelni a testem és rájöttem, hogy a fizikai egyensúly fejlesztése egyenes arányban van a lelki egyensúllyal. A jóga kiegyensúlyozottá és stabillá tett. Amióta jógázom, sokkal összeszedettebb lettem, sokkal kitartóbb és ami nagyon fontos, a konfliktushelyzeteket is sokkal jobban tudom kezelni. Egyszerűen megváltozott a látásmódom. Nagyon sok régi sémámtól tudtam a jóga által megszabadulni.”
Segítőid pedig legyenek a jógaolajaink, melyek önmagukban is megállják a helyüket, de egy-egy akkordként összehangolva életre hívnak egy olyan varázslatos illatkompozíciót, mely által új utak nyílhatnak meg a mozgás szeretete és önmagad felé.”