Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Édesnarancs héj illóolaj

Az Édesnarancs illóolaj nyugtató és hangulatjavító hatású, párologtatásra szánt illat. Napsütést varázsol a lakásodba és a szívedbe is.

Citrus sinensis ze.

Kiszerelés: 30 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

4.190 Ft

Készleten

Leírás

Az Édesnarancs illóolaj a gyümölcs héjából készül, párologtatásra szánt illat. Megidézi otthonodban a mediterrán illatokat, mosolyt varázsol minden arcra. A népi hagyományok szerint nyugtató és hangulatjavító hatású. 

Egy borús reggelen, egy ködös őszi napon, mikor nincs kedved kikelni az ágyból sem, párologtass édesnarancs héjából nyert illóolajat. Ha kicsit rossz a kedved vagy szorongsz valami miatt, akkor is kiváló választás. 

Az Édesnarancs illóolaj nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. Semmi rafinéria, semmi szinergia, csak a gyümölcs tiszta illata.

Alkalmazása: Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!

Ellenjavallat: Nincs

TIPP

A párologtatáson kívül a háztartási munka során is nagy hasznodra lesz az édesnarancshéj illóolaj.

  • Használd mosáskor öblítő helyett a következő módon: a mosógép öblítős rekeszébe tegyél 2 evőkanál ecetet, majd ebbe cseppents 6 – 8 csepp illóolajat. A ruhák puhák és illatosak lesznek. Ugyan az illata nem olyan tartós, mint egy öblítőnek, de ezzel a módszerrel jót teszel a környezeteddel, a bőröddel, a mosógépeddel és a pénztárcáddal is.
  • A padló felmosásához használj szódabikarbónát és illóolajat. 1 csésze szódabikarbónára tegyél 6 – 8 csepp illóolajat, majd add a langyos felmosóvízhez. Alaposan tisztít és üde illatot varázsol az egész lakásban.

A Citromhéj illóolajat is hasonló módon használhatod takarításra.

A Ringató és a Zen teakeverékben is találsz édesnarancs illóolajat, próbáld ki ebben a formában is.

Figyelmeztetés: A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolaj.