Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Citrom héj illóolaj

Citrus limonum ze.

Baktériumölő, vírusölő és térfertőtlenítő hatású, párologtatásra szánt illóolaj.

Kiválóan alkalmazható bölcsődék, óvodák és iskolák terének fertőtlenítésére, vagy betegségek megelőzése céljából.

Kiszerelés: 30 ml

  • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
  • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
  • Szállítás 5 munkanapon belül

5.190 Ft

Készleten

Leírás

A citrom héj illóolaj a következő bemutatást kapta Feller Adrienne és Tobai Ágota könyvében, az Aromareneszánszban:

” A ragyogó sárga színben pompázó citromnak már a látványa is üdítő, az ízéről nem is beszélve. Ahogy a gyümölcs savanykás leve frissességet és erőt ad, úgy a héjából nyert illóolajnak is ugyanilyen hatása van. Akár önmagában, akár keverékben használva a citromolaj illata üdít, frissít és jókedvre derít.”

Alkalmazása:

  • Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül!
  • Öblítéshez: Cseppents 15 csepp citrom olajat ecetbe és használd öblítőként a mosógépben (használata saját felelősségre!).
  • Felmosáshoz: Cseppents 15 csepp citrom olajat szódabikarbónára és tedd bele a felmosó vízbe

Hasonló módon használhatod az Édesnarancs illóolajat is.

TIPP

  • Ha beteg van a családban, érdemes egész nap párologtatni a citrom héj illóolajat. Frissíti, fertőtleníti a levegőt és már újszülött kortól használható.
  • Amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok, úgy érzed, hogy nem kapsz levegőt, vegyél néhány mély lélegzetet a citrom héj illóolaj üvegéből.

Ellenjavallat: Nincs.

Figyelmeztetés: A termék fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolaj. Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.