Barion Pixel
Gyomber-logo

Bármely termékünket választod, kérünk, hogy figyelmesen olvasd el a termék leírását az esetleges ellenjavallatokra vonatkozóan. Az illóolajok használata előtt javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát, mert egyéni érzékenység kialakulhat.

Anyák napja – KRÉMES workshop

Szeretnél idén Anyák Napjára egy különleges ajándékkal kedveskedni Édesanyádnak? Megköszönnéd a lányodnak a sok boldog pillanatot, amit kaptál tőle? A legszebb ajándék az együtt töltött idő, a közös anya – lánya program.

Szeretettel hívunk Téged és Édesanyádat egy KRÉMES workshopra, ahol együtt készíthettek illatos, kényeztető, természetes kozmetikumokat Anyák Napja alkalmából.

 • Ingyenes szállítás 24.990,- Ft feletti megrendelés esetén
 • 14 napos elállási jog bontatlan termékekre vonatkozóan
 • Szállítás 5 munkanapon belül

24.990 Ft

Leírás

Anyák Napja alkalmából a következő kényeztető kozmetikumokat készítjük el Édesanyádnak és Neked:

 • Gyógynövényes arcpakolás, amely tisztítja, tonizálja, felfrissíti az arcbőrt
 • Virágos szépségelixír, amely az argánolaj és a geránium illóolaj segítségével táplálja, ragyogóvá teszi az arcot
 • Krémdezodor, mely valódi illóolajok segítségével finom illatfelhőbe burkol

A workshopon közösen készítünk természetes alapanyagokból natúr kozmetikumokat, melyeket majd otthon is újra könnyedén megalkothattok. Megismerkedtek az illóolajok, gyógynövények és növényi olajok használatával. A workshop végén mindketten 3 féle, saját magatok által elkészített kényeztető kencét vihettek haza, sőt még a receptet is megkapjátok.

Dátum: 2024. május 9.

Időpont: 18.00 – 20.00 óra

Helyszín: Írisz Szaloniroda  (9023 Győr, Corvin utca 21.)

Jelentkezési határidő: 2024. május 6.

Maximális létszám: 10 fő

A részvételi díj 2 főre vonatkozik, ezért elég kettőtöknek csak 1 jegyet vásárolni.

7 érvünk is van,

hogy miért gyertek el az Anyák Napja alkalmából tartott KRÉMES workshopra:

 1. Kreatív tevékenység: A natúr kozmetikumok készítése izgalmas és kreatív tevékenység, amely lehetőséget biztosít nektek arra, hogy kikapcsolódjatok és használjátok a kreativitásotokat.
 2. Egészségesebb alternatívák: A natúr kozmetikumok készítése során olyan termékeket alkottok, amelyek kizárólag természetes, egészséges alapanyagokból készülnek, és nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat vagy tartósítószereket.
 3. Egyedi ajándékok: A workshopon készült natúr kozmetikumok kiváló ajándék Édesanyádnak és Önmagadnak. Az egyedi, kézzel készített termékek személyesebbek és értékesebbek, mint a boltban vásárolt ajándékok.
 4. Tudás és tapasztalat: A workshop során megtanuljátok, hogyan készítsetek saját natúr kozmetikumokat otthon, és megismerhetitek a természetes alapanyagok jótékony hatásait is.
 5. Közösség és kapcsolatok: A workshopon való részvétel lehetőséget ad arra, hogy új emberekkel ismerkedjetek meg, és olyan közösség részévé váljatok, amely hasonló érdeklődéssel rendelkezik.
 6. Megújulás és öngondoskodás: A natúr kozmetikumok készítése segíthet abban, hogy időt szenteljetek saját magatokra, az egészségetekre és szépségetekre, valamint hogy kényeztessék önmagatokat egy kis wellness programmal.
 7. Közös program: A mai rohanó világban nincs értékesebb, mint az Édesanyáddal együtt eltöltött idő. Mindketten megérdemeltek néhány közös órát, amit kikapcsolódással, szórakozással, feltöltődéssel töltötök, együtt.

Anyák Napja alkalmával is egy csésze finom teával, varázslatos illatokkal és sok-sok szeretettel várunk Benneteket.

További részleteket találsz a KRÉMES workshopokról a következő oldalon:

Krémes – Gyömbér Illatbolt (gyomberbolt.hu)